M1…un altre projecte

Ahir, en una estona, vaig fer aquesta fotografia a M1. No em pensava que quedés tant «resultona» ja que te molt poc temps…

Només son 3 x 300 seg en L i 3 x 200 seg. en RGB. Amb soroll, etc, etc…peró també promet.

M1_00X_WEB.jpg

CROP 100%

M1_00X_CROP.jpg

També seguiré informant… 😉

P.D.: Atenció… processat «xungo»!!! que os conozco!!! jajaja

Esta entrada fue publicada en Artemis, Astrofotografía, CDK12. Guarda el enlace permanente.

4 respuestas a M1…un altre projecte

 1. Dani dijo:

  Com continuïs fent aquestes demos de poder t’hauré de cancel·lar l’usuari. 😀
  Costa de creure que siguin 3 x 300 + 3 x 200 RGB. Quina enveja!!!
  I a sobre dius amb soroll…. bla bla bla 😉
  A uns quants foros he vist fotos com aquesta que tenien una exposició ben llarga i ha sobre parlaven de hores de processat.
  Està clar que ahir vas tenir un moment de cel «decent» i també es confirma la bona posta en estació, enfoc i seguiment del bitxo.
  I tant que promet, però no només la foto sinó el muntatge sencer.

  Això de que puguis aprofitar mitja horeta i fer coses guapes es tot un avantatge donat el nostre clima local. Ja veig que les 12,5″ i aquesta mega fl donen de sí. Quina f et dona?? f8???

  Realment ha quedat molt molt «resultona» com tu dius.
  Ja veig que al desembre m’hauré de posar les piles un altre vegada donat que el sprint que vaig fer aquest estiu en posicionar-me al capdavant del foro amb material fotogràfic (que no de processat) ràpidament quedarà relegat a segona posició i quan el Pedro tingui acabat el seu observatori m’en aniré al últim esglaó del pòdium.

 2. Pere dijo:

  És la ventatja de tenir-ho tot muntat i a punt per engegar. M’he fet una bona currada aquest estiu deixant-ho tot a punt, i ara dona resultats.
  Aquests proper dies, si el temps ho permet, vull dedicar-me a aquest parell d’objectes, centrar tot el temps disponible. He comprovat que només s’obtenen bons resultats amb temps d’exposició suficients (aprox.4-5h) en els que la relació S/R és important.
  A veure que puc fer… seguiré informando! 😉

 3. Peter dijo:

  Este es un claro ejemplo de como destrozar una ilusión. Hace unos días estuve haciendo un plan de los objetos que podría fotografiar este invierno, y M1 era uno de ellos.
  Ahora que he visto tu foto ya me puedo figurar lo que puedo capturar yo con mis miserables 812mm. Vaya, que veré una manchita en el centro de la foto, ¿no?
  ¿No la habras hecho con un reductor de focal para que me quede un poco de esperanza, no?

 4. Pere dijo:

  Y si en vez de M1 coges IC510??? Lo digo por la focal… 😉

Los comentarios están cerrados.