Cocoon…

Doncs aquesta és una primera versió una mica seria (només una mica… 😉 ) de la Cocoon que estic fent aquest dies. Amb el CDK i l’Artemis.

Son 6 x 600 seg Bin.1×1 per luminancia i 2×300 seg Bin.2×2 RGB. Amb uns darks no gaire adequats i apilats amb SDMask. L’equilibri del color RGB no és el més maco pero quan faci més exposicions ja ho calibraré.

És una primera proba de la posada en estació i el seguiment per aquesta focal (2530mm!). Al final ho he fet pel metode Bigourdain (deriva) i he aconseguit 1′ d’arc d’error en elevació i 5′ d’arc en azimut. La montura aguanta bé el pes, peró aquest minuts d’arc d’error s’han d’afinar per que el seguiment sigui òptim.

També he aprofitat per anar fet V-Curbes amb el focusmax. No hi ha un seeing meravellos, pero….

CocoonPIXI_1_WEB.jpg

Arriba las hachas!!! jaja…

Esta entrada fue publicada en Artemis, Astrofotografía, CDK12. Guarda el enlace permanente.

Una respuesta en “Cocoon…

 1. Dani dijo:

  Ahhh pillín pillín.
  Posa un retall petit del fit apilat només retocat amb el histograma però al 100% així es podrà veure el problema de deriva i guiat del que parles. Amb aquesta resolució no es veu cap problema i el tema de color que esmentes es relatiu i molt subjectiu.
  Tal i com està diria que l’esforç de la posada en estació ha tingut la seva recompensa.

  Per cert quina quantitat de núvols que et van passar per davant no? 😀 😀 😀
  Aquesta es una de las coses guays d’un 12″ que amb una exposició «curta» surt tot. Vale i també de l’artemis B/W. Això sí que es sensibilitat.
  La nebulositat del voltant em recorda molt a la d’en Gallego. Suposo que per veure-la amb color li cal molta més exposició al RGB. I això si es que en té perquè podria ser gris.

Los comentarios están cerrados.